Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

TVM şaft kapaklarında ; şaft kapağı sertifikalarımız hassaten bulunan olup şaft kapağı sertifikalarımızda bulunan şaft kapağı detayları ile üretim yapmamaktayız.

Ev bark ve büro gibi mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç defa kilitlenmeli?” sorusunun…

Örneğin, yangın merdiveni baplarının sınırlı bir yalaz dayanımı süresine mevla olması veya yangın sırasında yaman intikalini engellemesi kabilinden standartlara orantılı olmaları gerekmektedir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Bir özge şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Yangın merdivenleri, öteki katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niçin olan muhit akışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Yangın merdivenleri, mütenasip bir tasar çizim ile kurma edilmelidir. Bu dizayn, kullanıcıların ivedi durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan mebdelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, Tenvir Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin teamüllendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek muta el yangın kapısı işi sürecine yalınlık rıbindirimın bulunduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkürname Ederiz.

Asayiş: Evgin çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an çıplak olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına neden olacaktır.

Yangın merdivenine olduğu derece yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Güvenliği elan bir küme önemseyen bir topluluk haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına münasebet olmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına elverişli faik kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page